Yumbox lunchtrommel Neptune blauw espace - 4 vakken

Yumbox lunchtrommel Neptune blauw espace - 4 vakken

MANKEMENT: Krassen en beschadigingen op de voorkant en zijkant. De yumbox mag hierom niet geruild of retour gestuurd. Ook is er geen garantie. Deze yumbox Panino heeft 4 vakken. De lunchtrommel he...

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 30,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

MANKEMENT: Krassen en beschadigingen op de voorkant en zijkant. De yumbox mag hierom niet geruild of retour gestuurd. Ook is er geen garantie.

Deze yumbox Panino heeft 4 vakken. De lunchtrommel heeft 1 groot vak van 450 ml, 2 vakken van 118 ml en een vakje voor dipsausjes of yoghurt.


De vakken zijn handig voor een gevarieerde lunches zoals, (pasta)salades, fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor veelzijdige en gezonde lunches.

De yumbox is lekvrij voor yoghurt en dipsaus (geen water). De Yumbox sluit met een flexibele clip (siliconen), en makkelijk te openen. Ook voor kleine handjes! De binnenkant kan eruit worden gehaald en in de vaatwasser.

Handig voor op school, sport, onderweg of naar het werk!

Materialen: buitenkant: kunststof, binnenkant: plastic, clip: siliconen. BPA en Ftalaten vrij.
Kleur: blauw, let op de kleur kan afwijken van de afbeelding.

Kan in de koelkast. Alleen de binnenkant in de vaatwasser op lage temperatuur. De buitenkant voor behoud van de siliconen deksel alleen met de handwas. Geen garantie als deze in de vaatwasser wordt gebruikt.

Laatst bekeken producten

Onze merken