Blauw thermo RVS 592 ml. - Klean Kid Kanteen draaidop zwart

Blauw thermo RVS 592 ml. - Klean Kid Kanteen draaidop zwart
Blauw thermo RVS 592 ml. - Klean Kid Kanteen draaidop zwart

Classic insulated is de thermos uitvoering van de bekende Klean Kanteen flessen. Ideaal voor school en onderweg. Lekdicht en voor kinderen is de dop makkelijk open en dicht te draaien. 355 ml. De ...

€ 34,95
€ 27,45
Prijs per stuk
Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Velden met een * zijn verplichte velden
Op verlanglijst
 

Classic insulated is de thermos uitvoering van de bekende Klean Kanteen flessen. Ideaal voor school en onderweg. Lekdicht en voor kinderen is de dop makkelijk open en dicht te draaien. 355 ml.

De Kid Kanteen Insulated houdt drankjes circa 6 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 20 uur koel*. De fles mag niet in de vriezer.

De drankjes blijven het langste koel bij een buitentemperatuur van 20-21 graden. Ook het vaker open doen en meer vloeistof uit de drinkfles zorgt ervoor dat de drank opwarmt. 

De flessen zijn gemaakt van foodgrade rvs, bpa-vrij en bevatten natuurlijk ook geen andere schadelijke stoffen. RVS kan overal tegen en je kunt er dus alle soorten drinken in meenemen.

Inhoud: 355 ml.
Opening: 4,4 cm.
Doorsnede: 7,29 cm.
RVS 18/8 food grade rvs, dubbelwandig met vacuüm geïsoleerd.
BPA vrij
Draaidop / Afsluitdop met ring

Eenvoudig schoon te maken: Fles niet geschikt voor vaatwasser, de dop wel. Ventiel is te verwijderen (makkelijk schoonmaken)


Op de Classic insulated past ook de sportcap en de sippy cap. Deze zijn alleen te gebruiken voor koude dranken en zijn niet 100% lekvrij. De standaard meegeleverde draaidop is wel lekvrij.

*De maximale 20 koel is onder omstandigheden dat de buitentemperatuur lager is dan 20 graden en niet uit is gedronken.

Laatst bekeken producten

Onze merken