Yoghurtbeker red - Mepal lunchpot eclips

Yoghurtbeker red - Mepal lunchpot eclips
Yoghurtbeker red - Mepal lunchpot eclips

De yoghurtbeker van Mepal is ideaal om je yoghurtontbijt of tussendoortje mee te nemen. De lunchpot eclips heeft twee verschillende compartimenten om de ingrediënten gescheiden te houden. Zo kan de...

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De yoghurtbeker van Mepal is ideaal om je yoghurtontbijt of tussendoortje mee te nemen. De lunchpot eclips heeft twee verschillende compartimenten om de ingrediënten gescheiden te houden. Zo kan de yoghurt en de muesli of fruit allebei in een aparte container.

Met een makkelijke draaibeweging scheid je de twee compartimenten om de ingrediënten te mixen. Dé oplossing om geknoei tijdens het mengen te voorkomen. Het is de eerste oplossing die super makkelijk is in het gebruik. De beide containers hebben een aparte deksel en blijven daarom ook schoon. Bovendien passen de deksels op beide containers, dus je hoeft ’s ochtends niet op zoek naar de juiste deksel.

De yoghurtbeker van Mepal is gemaakt van duurzaam materiaal en mag gebruikt worden in de vriezer, de magnetron (verwijder wel de deksel!) en vaatwasser. De bovenste transparante container mag niet gebruikt worden in de magnetron.

Inhoud bovenste container: 200 ml. of 75 gram.
Inhoud onderste container: 500 ml.
Materiaal: Polypropyleen (PP), PCTG
Kleur: red

Laatst bekeken producten

Onze merken