Broodtrommel groen - Orange Rebel | VERDELER ONTBREEKT

Broodtrommel groen - Orange Rebel | VERDELER ONTBREEKT

Deze broodtrommel is geleverd zonder verdeler. Je kan de broodtrommel verder gewoon gebruiken alleen dan zonder een verdeler. Broodtrommel is verder helemaal nieuw.* Er zit geen garantie op dit pro...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 7,50
€ 4,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deze broodtrommel is geleverd zonder verdeler. Je kan de broodtrommel verder gewoon gebruiken alleen dan zonder een verdeler. Broodtrommel is verder helemaal nieuw.

* Er zit geen garantie op dit product op bovengenoemde gebrek(en). Ook is het niet de bedoeling om het product te ruilen.

Leuke lunchtrommels voor tieners! Deze stoere lunchtrommel is er in vier hippe kleuren. Je kan de lunchtrommel helemaal naar je eigen smaak maken met een foto van je favoriete pop-idool bijvoorbeeld. Superhip toch!


Ook voor niet tieners zijn deze broodtrommels natuurlijk reuze leuk, met een eigen tekening, afbeelding van je favoriete dier of een lief briefje.

In de broodtrommel kunnen 6 boterhammen. Gebruik je de schotjes: Dan kunnen er ook gezonde snacks, en je boterhammen  in (3 stuks).

Afmetingen: 132mm (l) * 65mm(b) * 170mm (h) 

Materiaal: BPA-vrij plastic (ABS). De producten zijn getest en voldoen aan de EU richtlijnen.

Een plaatje kun je maken door een gratis template van deze website te downloaden of een eigen foto te uploaden en daar iets moois van te maken!

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag: afmeting plaatje lunchbox: 93 mm * 131 mm.

Laatst bekeken producten

Onze merken