Zelf paaseieren maken-set

Zelf paaseieren maken-set
Zelf paaseieren maken-set

Maak dit jaar voor Pasen je eigen Paaseieren met deze handige driedelige set van PME. De set bestaat uit 3 verschillende maten mould waarmee je de perfecte eieren kunt maken. Je kunt de Paaseieren ...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 15,95
€ 14,36
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Maak dit jaar voor Pasen je eigen Paaseieren met deze handige driedelige set van PME. De set bestaat uit 3 verschillende maten mould waarmee je de perfecte eieren kunt maken. Je kunt de Paaseieren maken van gesmolten candy of chocolade. Het maken van Paaseieren is leuk voor de hele famalie!

Hoe maak je eieren:
Bestrijk of drizzle gesmolten candy of chocolade in beide helften van de eivorm tot dat alles goed bedekt is en plaats in de koelkast om op te stijven. Giet daarna de gesmolten candy of chocolade in beide helften van de eivorm. Druk beide helften van het ei stevig tegen elkaar aan, draai de vorm tot het oppervlakte volledige is bedekt met candy of chocolade. Plaats in de koelkast om hard te worden. Schuif de eivorm voorzicht uit elkaar met een paletmes.

Verpakt in een handige kartonnen box met Eurolock. De verpakking bevat de volgende talen: Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands.

Afmeting small: circa 7,3 x 4,5 cm.
Afmeting medium: circa 11,1 x 7,2 cm.
Afmeting large: circa 12,4 x 7,9 cm.

Inhoud: 3 moulds (small, medium en large).

Laatst bekeken producten

Onze merken