Fruit Friends appelhouder - roze

Fruit Friends appelhouder - roze

Ik hou je lekkere appeltjes graag vers en gaaf ! Mijn isolerende rekbare schil uit neopreen past perfect rond je appel en beschermt hem tegen schokken. Hang me aan de buitenkant van je zak met m...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 5,50
€ 4,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Ik hou je lekkere appeltjes graag vers en gaaf !

Mijn isolerende rekbare schil uit neopreen past perfect rond je appel en beschermt hem tegen schokken. Hang me aan de buitenkant van je zak met mijn bijgeleverde musketon.

Niet vergeten – fruit is gezond: Appels geven je kracht en houden je fit!


Fruit Friends komt uit België en de ontwerpers willen ervoor gaan zorgen dat kinderen maar ook volwassenen hun dagelijkse portie fruit gaan eten. Slechts 25% van de bevolking eet nu dagelijks fruit.


De vrolijke tasjes en fruitboxen van FruitFriends richt zich op kinderen om het eten van fruit te promoten. De artikelen zijn gemaakt van Neopreen of gehard en duurzaam kunststof. De diverse soorten fruit zijn tijdens het meenemen naar kinderdagverblijf, school of werk beschermd tegen schokken en houden het fruit koel. De eerste generatie FruitFriends is een assortiment van innovatieve Fruit en Food tasjes. Gemaakt van een specifiek materiaal dat duurzaam, voedsel veilig en goed en makkelijk schoon te maken is.

De houders hebben een haak waarmee je jouw FruitFriends aan de buitenkant van je tas kan hangen. De FruitFriends appelhouders zijn er in twee kleuren.

De Pink (Roze) appelhouder beschermt de appel tegen stoten en houdt de appel lekker koel. De houder is met de rits makkelijk afsluitbaar. Aan de binnenzijde is er ruimte om een naam te schrijven.

Be cool, eet vers fruit!

Materiaal: neopreen
Afmetingen: 10x10x6cm

Laatst bekeken producten

Onze merken