Kweekset Lekker Tuintje | Buzzy Kids

Kweekset Lekker tuintje wortel en radijs
Kweekset Lekker Tuintje | Buzzy Kids
Kweekset Lekker Tuintje | De leukste manier voor kinderen om groene vingers te krijgen en te snoepen uit eigen tuin. Kweek je eigen wortels en radijsjes met het Lekker Tuintje van Buzzy kids.

Standaard levertijd

We verzenden binnen 3-5 werkdagen

€ 3,95
Prijs per stuk
Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lekker Tuintje kweekset - Buzzy Kids
 

Dit mini kasje Lekker Tuinje is inclusief zaden van wortel en radijs, zes potjes en aardtabletten. Je kan er direct mee aan de slag. Als de plantjes ongeveer 5-10 cm groot zijn, dan kan je de plantjes uitplanten in de volle grond of grotere pot. Volg de gebruiksaanwijzing en laat die lekkere worteltjes en radijsjes groeien!


Lekker tuintje kweekset als kadootje

De Buzzy Kids kweeksets zijn een origineel groeicadeautje of leuk als afscheidskadootje. Dit Lekker tuintje ziet er meteen al vrolijk uit met de leuke kadoverpakking.
Moestuin tips voor het kweken van radijsjes met Lekker tuintje

Radijsjes zijn leuk voor kinderen om te kweken omdat ze al vrij snel kiemen na 10 dagen al. En na 23 dagen kan je al je eerste radijsjes oogsten en eten. Zaai radijsje ook niet te dicht op elkaar, ongeveer 1 cm tussen elke zaadje. Radijsje zijn een knolgewas en hebben ruimte onder de grond nodig. 

Radijsjes houden niet zo van elke keer verpotten. Heb je ze voorgezaaid in dit kweekkasje en zijn ze een paar centimeter, doe ze dan al snel op de vaste plek in de volle grond. Zorg daarbij de je de aarde rondom de wortels houdt. Dus graaf ze een beetje uit en trek ze niet uit de grond. Radijsjes houden van vochtige en liefst wat koude en koelere grond. Staan radijsjes op een te warme plek dan worden de knolletjes scherper van smaak en taaier.


Moestuin tips voor het kweken van wortels met Lekker tuintje
 

Wortels zijn in tegenstelling tot radijsjes langzame kiemers. Het duurt dus even voordat de worteltje de eerste kiemplantjes laten zien. Parijse worteltjes kun je dan trouwens wel weer snel oogsten na 60 dagen.

De leukste manier om lekker snel veel te kunnen oogsten voor kinderen. Kweek je eigen worteltjes en radijs met Lekker tuintje. Radijsjes heb je al na 23 dagen en wortels na 60 dagen! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze merken