pre-order: B.box bentobox indigo roze

pre-order: B.box bentobox indigo roze

De bentobox voor de complete lunch. In deze lunchbox past alles: boterhammen, yoghurt, extra gezonde snacks en zelfs een hele appel of banaan.

Standaard levertijd

Pre-order: We verwachten over ca. 2 weken te kunnen verzenden

€ 31,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Pre-order: We verwachten deze kleur over ca. 2 weken te kunnen verzenden.

B.box bentobox is de lunchtrommel met vakjes voor het mee nemen van de complete lunch en tien-uurtje. Alles in 1 handige lunchtrommel met vakjes.

Kinderen houden van verschillende keuzes over de gehele dag. B.box heeft daarom een bentobox ontwikkeld die ouders en kinderen flexibiliteit biedt. De bentobox is zo ingericht dat je kan varieren met de vakjes en compartimenten. De lunchtrommel heeft een groot vak waar een hele boterham in past. Onder dit vak zit bovendien een gel-koelelement zodat de lunch lekker koel en vers blijft. 

In de broodtrommel zitten nog 3 vakken: 2 kleine en 1 grote met een verdeler. In het vak met de verdeler past bovendien een hele appel. In de deksel zit een siliconen gedeelte zodat de vorm van de appel altijd past. Zo hoef je de appel dus niet in kleine stukjes mee te geven en wordt de appel niet bruin. Zonder de verdeler past in dit grote vak zelfs een hele banaan!

De andere twee vakjes zijn door de unieke siliconen afdichting in de deksel lekvrij. Ideaal voor het mee nemen van een dikke yoghurt dip of fruit met sap zoals een watermeloen (geen drinken of soep). Je kan eindeloos varieren in deze unieke broodtrommel met vakken. Zo past er in het boterhamvak natuurlijk ook een lekkere salade of in het langwerpige vak een lekkere wrap. Ideaal en voor elk kind zijn eigen lunchkeuzes!


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten

Onze merken