Cadeau juf & meester Trends Bentobox | Sistema

Cadeau juf & meester Trends Bentobox | Sistema

Houdt de juf of meester van een grote lunch? Dan is de Sistema Trends Bentobox een perfect afscheidscadeau! Leuk met een sticker erop om de juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar....

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Houdt de juf of meester van een grote lunch? Dan is de Sistema Trends Bentobox een perfect afscheidscadeau! Leuk met een sticker erop om de juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar.

De Sistema Trends Bentobox is ideaal voor grote eters. De bento lunchbox heeft een inhoud van 1,76 liter en ideaal voor een lunch met boterhammen en gezonde snacks.

Kies je kleur en welke sticker!

De bentobox heeft 4 compartimenten. In het midden een groot vak voor boterhammen en met een extra inzetbakje kun je het vak zelfs verdelen in 2 lagen, zodat je eronder bijvoorbeeld sla mee kunt nemen en bovenop je boterham. In de zijkant heb je aan de ene kant twee kleinere vakjes voor snoeptomaatjes of anders kleine snacks. Met de klepjes houd je alle gescheiden. Aan de andere kant heb je een middelgroot vak, waar het meegeleverde yoghurtpotje past met zelfs nog plek voor een kleine appel! Deze bento lunchbox is ideaal voor de grote, gevarieerde eter.

Inhoud: 1.76 l
Afmetingen: 274 mm x 177 mm x 80 mm
Gewicht: 327 g

Let op: met de sticker op de lunchbox kan deze niet meer in de vaatwasser. Niet de sticker afwassen met een schuursponsje o.i.d.

Laatst bekeken producten

Onze merken