Drinkfles met zeemeermin - Sugarbooger

Drinkfles met zeemeermin - Sugarbooger

Sugarbooger drinkfles met zeemeermin De zeemeermin op deze Sugarbooger drinkfles neemt je mee naar haar onderwaterwereld! Met vrolijke vissen en krabben erbij. De drinkfles is natuurlijk lekvrij d...

Verwachte levertijd

1 week(en)

€ 15,95
€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Sugarbooger drinkfles met zeemeermin

De zeemeermin op deze Sugarbooger drinkfles neemt je mee naar haar onderwaterwereld! Met vrolijke vissen en krabben erbij. De drinkfles is natuurlijk lekvrij dus hij kan veilig in je tas. Of aan je tas, door de mooie haak. Mooi met de bijpassende lunchtrommel met zeemeermin!
 

Sugarbooger drinkflessen

De drinkflessen van Sugarbooger zijn superhandig voor onderweg, bij het sporten of mee naar school. Gewoon in je tas, maar je kunt hem ook vastmaken aan je tas, door de mooie haak.

De drinkfles heeft een drinktuit die je kunt uitklappen. Dat is dus drinken zonder knoeien! Hij mag gewoon in de vaatwasser. Je kunt 350 ml drinken meenemen.
 

Materiaal van Sugarbooger drinkflessen


De drinkflessen van Sugarbooger zijn:
- lekvrij
- voedselveilig
- duurzaam
- recyclebaar
- gemaakt van Tritan en siliconen
- vrij van lood, pvc, BPA en ftalaten
- geschikt voor de vaatwasser, bovenste rek
De afmetingen zijn: 17 cm hoog, diameter 6,5 cm.
 

Sugarbooger: het merk


Sugarbooger is een vrolijk en mooi Californisch merk met leuke lunchartikelen. Ontwerpster Lisa Low houdt van praktische en kleurrijke ontwerpen en dat zie je terug in de producten van Sugarbooger. De producten van Sugarbooger zijn functioneel en handig in het dagelijks gebruik. Natuurlijk zijn ze allemaal veilig voor baby’s en kinderen. De drinkflessen passen dus perfect in het assortiment van De Leukste Lunch!

Laatst bekeken producten

Onze merken