Little Lunchbox mini - glitter purple - LIMITED EDITION

Little Lunchbox mini - glitter purple - LIMITED EDITION

De Little lunchbox mini is de perfecte maat voor je kind zijn eerste lunchtrommel, voor kleine eters of voor de pauzehap. Ook ideaal om mee te nemen voor onderweg, dagje uit of op vakantie.De verde...

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Op verlanglijst
 


De Little lunchbox mini is de perfecte maat voor je kind zijn eerste lunchtrommel, voor kleine eters of voor de pauzehap. Ook ideaal om mee te nemen voor onderweg, dagje uit of op vakantie.

De verdeler zorgt ervoor dat je kan variëren met vakken in de compartimenten. De vakken zonder de verdeler zijn lekvrij. De vakken met de verdeler zijn tussen de verdeler niet lekvrij voor kwark / humus.

Heb je grotere eters of zoek je een lunchtrommel voor het overblijven waar meer boterhammen in passen, dan heeft de Little Lunchbox ook de 5-vaks of de 3-vaks.

Waarom de Little Lunchbox mini?

- De lunch / snackbox is kindvriendelijke en gemaakt van duurzaam BPA-vrij kunststof
- Met de verdeler kan je zelf kiezen voor de grootte van extra vakjes voor droge ingrediënten. Let erop dat je in de vakjes met de verdeler daartussen geen natte ingrediënten kan plaatsen.
- De vakken zonder de verdeler zijn wel lekvrij. Lees de instructies in de verpakking welke natte ingrediënten meegenomen kunnen worden.
- Deze glitter versie van de bentobox is niet vaatwasserbestendig en kan alleen met de handwas
- Omdat deze Little lunchbox mini compact en licht is, is het ideaal voor de kleine eters en om te beginnen met bentobox lunches.

Inhoud: 500 ml.
Afmetingen: 12,3 cm. x 12,9 cm. x 5,6 cm.
Kleur: Glitter paars

Let op: De glitter versie kan NIET in de vaatwasser en alleen met de handwas!

Laatst bekeken producten

Onze merken