Kiddies food cutter - set van 4

Kiddies food cutter - set van 4

Met deze dubbele set van de Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler kunnen kinderen veilig snijden en schillen! De set bevat 2 kindermessen en 2 dunschillers in random kleuren. Kiddies Food K...

Standaard levertijd

We verzenden binnen 1-3 werkdagen

€ 47,80
€ 43,80
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Met deze dubbele set van de Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler kunnen kinderen veilig snijden en schillen! De set bevat 2 kindermessen en 2 dunschillers in random kleuren.


Kiddies Food Kutter

De Kiddies Food Kutter is een veilig kindermes met afgeronde tanden en zonder scherpe randen, waardoor kinderen vanaf 2 jaar al veilig kunnen snijden. De Kiddies Food Kutter is geschikt voor links- en rechtshandigen. De Kiddies Food Kutter snijdt vanalles: van harde groenten tot vlees. En toch zonder enig gevaar! Hoe veilig het mes is, zie je goed in het filmpje.
 

Safety Food Peeler

Deze veilige dunschiller heeft geen gevaarlijk snijblad waar je kind zich aan kan snijden. De dunschiller is makkelijk te hanteren voor kinderen vanaf 3 jaar. Je hoeft er niet hard op te duwen – juist niet zelfs, als je kracht moet zetten heb je de schiller niet in de goede hoek staan.


Met de Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler kunnen de kleinste kinderen al meehelpen in de keuken of zelf snijden aan tafel. Deze producten zijn overigens niet alleen ideaal voor kinderen, hij is ook een uitkomst voor ouderen en mensen met een fysieke beperking!


Deze producten zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en mogen in de (niet te hete!) vaatwasser.

Laatst bekeken producten

Onze merken