Kindvriendelijk mes en schiller - blauw | Kiddies foodkutter en peeler

Kindvriendelijk mes en schiller - blauw | Kiddies foodkutter en peeler

Met deze set van de Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler kunnen kinderen veilig snijden en schillen! Zo kunnen de kleinste kinderen al meehelpen in de keuken of zelf snijden aan tafel. De s...

€ 23,90
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Op verlanglijst
 

Met deze set van de Kiddies Food Kutter en de Safety Food Peeler kunnen kinderen veilig snijden en schillen! Zo kunnen de kleinste kinderen al meehelpen in de keuken of zelf snijden aan tafel. De set is trouwens niet alleen ideaal voor kinderen, hij is ook een uitkomst voor ouderen en mensen met een fysieke beperking!
 

Kiddies Food Kutter

De Kiddies Food Kutter is een veilig kindermes met afgeronde tanden en zonder scherpe randen, waardoor kinderen vanaf 2 jaar al veilig kunnen snijden. De Kiddies Food Kutter is geschikt voor links- en rechtshandigen. De Kiddies Food Kutter snijdt vanalles: van harde groenten tot vlees. En toch zonder enig gevaar! Hoe veilig het mes is, zie je goed in het filmpje.


Safety Food Peeler
Deze veilige dunschiller heeft geen gevaarlijk snijblad waar je kind zich aan kan snijden. De dunschiller is makkelijk te hanteren voor kinderen vanaf 3 jaar. Je hoeft er niet hard op te duwen – juist niet zelfs, als je kracht moet zetten heb je de schiller niet in de goede hoek staan. In dit filmpje zie je hoe de veilige dunschiller werkt.

Deze producten zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en mogen in de (niet te hete!) vaatwasser.

Materiaal
Afmetingen
Kleur: blauw
Kan in de vaatwasser maar op lage temperatuur, handwas wordt aanbevolen

Laatst bekeken producten

Onze merken