PRE-ORDER: Kindvriendelijk mes - roze| Kiddies foodkutter

PRE-ORDER: Kindvriendelijk mes - roze| Kiddies foodkutter

LET OP: DIT IS EEN PRE-ORDER. DE VERWACHTING IS DAT WE DE KIDDIES CUTTERS EN PEELERS OVER CA. 2 WEKEN BINNEN HEBBEN. ZODRA DE PRE-ORDER BINNEN IS WORDT JE HELE BESTELLING VERZONDEN. Met de Kiddies...

Standaard levertijd

ca. 2 weken

€ 11,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

LET OP: DIT IS EEN PRE-ORDER. DE VERWACHTING IS DAT WE DE KIDDIES CUTTERS EN PEELERS OVER CA. 2 WEKEN BINNEN HEBBEN. ZODRA DE PRE-ORDER BINNEN IS WORDT JE HELE BESTELLING VERZONDEN.

Met de Kiddies Food Kutter kunnen kinderen veilig snijden! Zo kunnen de kleinste kinderen al meehelpen in de keuken of zelf snijden aan tafel.

Het mes is trouwens niet alleen ideaal voor kinderen, hij is ook een uitkomst voor ouderen en mensen met een fysieke beperking!
 

Kiddies Food Kutter

De Kiddies Food Kutter is een veilig kindermes met afgeronde tanden en zonder scherpe randen, waardoor kinderen vanaf 2 jaar al veilig kunnen snijden. De Kiddies Food Kutter is geschikt voor links- en rechtshandigen. De Kiddies Food Kutter snijdt vanalles: van harde groenten tot vlees. En toch zonder enig gevaar! Hoe veilig het mes is, zie je goed in het filmpje.

Deze producten zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en mogen in de (niet te hete!) vaatwasser.

Materiaal
Afmetingen
Kleur: roze
Kan in de vaatwasser maar op lage temperatuur, handwas wordt aanbevolen

Laatst bekeken producten

Onze merken