Squeasy knijpfles turquoise - 104 ml.

Squeasy knijpfles turquoise - 104 ml.

De Squeasy is een ideale knijpfles om je smoothie of gepureerd fruit in mee te nemen. De Squeasy snacker heeft een inhoud van 104 ml. en is voor de allerjongsten. De Squeasy is easy vast te houden,...

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 15,95
€ 8,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De Squeasy is een ideale knijpfles om je smoothie of gepureerd fruit in mee te nemen. De Squeasy snacker heeft een inhoud van 104 ml. en is voor de allerjongsten. De Squeasy is easy vast te houden, ideaal voor kleine handjes.

De Squeasy Snacker heeft een patent op de 2-in-1 verwijderbare NO SPILL NIPPEL ™ Met deze tuit kunnen zelfs de allerkleinsten een heerlijk fruitmoes zonder te morsen makkelijk opdrinken. Het werkt ook uitstekend met water en sap in tegenstelling tot andere merken. De Squeasy Snacker is ontworpen door ouders voor ouders om eenvoudig eten on-the-go ™ aan te kunnen bieden.

Makkelijk te vullen: Voorzien van een brede opening. De kraag en tuit zijn makkelijk vast te pakken voor het openen en sluiten. Gewoon vullen met heerlijk vers gepureerd fruit en groente, appelmoes, yoghurt, water of sap, enz.

De fles kan binnenstebuiten worden gekeerd en alle onderdelen zijn in het bovenste rek vaatwasmachinebestendig.

100% behoud van voedselkwaliteit, geen toxisch materiaal aanwezig. BPA-, PVC-, ftalate- en loodvrij

Laatst bekeken producten

Onze merken