Lunch Punch magical bundel

Lunch Punch magical bundel

Deze magische Lunch Punch boterham uitstekers zijn ontworpen om superleuke boterhammen uit te stelen met minimale restjes. Simpel en makkelijk in gebruik. Ze zijn gemaakt van stevig BPA-vrij kunsts...

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Deze magische Lunch Punch boterham uitstekers zijn ontworpen om superleuke boterhammen uit te stelen met minimale restjes. Simpel en makkelijk in gebruik. Ze zijn gemaakt van stevig BPA-vrij kunststof en handig voor kleine handjes ook!

De set bestaat uit 2 Lunch Punch eenhoorn en 2 Lunch Punch zeemeerming + 10 x lunchprikkers van het merk Stix. Deze lunchprikkers zijn extra lang en daarom ideaal voor in de lunchtrommel.

Lunch Punch boterham uitstekers zijn groter dan gewone koekjes uitstekers, en maakt het makkelijk om door een dubbel belegde boterham te steken. Je kunt ze natuurlijk voor heel veel meer dingen gebruiken dan alleen boterhammen. Steek er leuke vormen mee uit een pannenkoek of een wrap of gebruik ze voor het maken van leuke koekjes.

Alle Lunch Punch uitstekers zijn vaatwasser bestendig op lage temperatuur, BPA-vrij, Ftalatenvrij, PVC-vrij en loodvrij. De uitstekers en de verpakking is 100% recyclebaar.

De set bestaat uit 4 uitstekers en 10 lange lunchprikkers van Stix.

 

Laatst bekeken producten

Onze merken