Yumbox mini Snack - snackbox yumbox kashmir blauw groen

Yumbox mini Snack - snackbox yumbox kashmir blauw groen

Reserveer alvast je Yumbox door je emailadres achter te laten. Je krijgt dan meteen bericht als ze binnen zijn. Je kan ze dan ook bestellen & betalen. Wil je graag dat ze geleverd worden na je vaka...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 22,50
Prijs per stuk

 

Het aantal De leukste lunch spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Reserveer alvast je Yumbox door je emailadres achter te laten. Je krijgt dan meteen bericht als ze binnen zijn. Je kan ze dan ook bestellen & betalen. Wil je graag dat ze geleverd worden na je vakantie? Dan kan dat ook. Geef dan aan bij de opmerkingen wanneer we je bestelling kunnen verzenden.

De Yumbox mini is een handige snackbox voor de pauzehap of het tien-uurtje. De mini bentobox bestaat uit 3 vakken. Het grootste vak is 180 ml., de middelste vak is 80 ml. en het kleine vak is bedoeld voor dips en kleine nootjes of rozijntjes.


De uitneembare tray is er los uit te halen en heeft een leuk zoekplaatje. Zie jij de konijn, het eekhoorn en de kat? De insert is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De Yumbox is lekvrij en er kan dus met gemak ook yoghurt in meegenomen worden (geen water).

– Kleur: Cannes green
– Kleine versie van de Yumbox Classic en Panino
– lekvrij
– De uitneebare tray kan in de vaatwasser
– BPA, PVC en Ftalaten (weekmakers) vrij, voedselveilig 
– Compact en lichtgewicht

Afmetingen: 14,7 cm. x 10,2 cm. x 5,1 cm.

Laatst bekeken producten

Onze merken