Top

Drink the box - roze

  • Drink the box - roze
  • Drink the box - roze
  • Drink the box - roze
  • Drink the box - roze
rating 5
(5 / 5 Reviews)
11,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Drink in the box, het hippe alternatieve drinkpakje! Een duurzaam en gezond alternatief voor de drinkpakjes.

Het pakje is helemaal lekvrij en kan goed schoongemaakt worden Het rietje is uitneembaar dus makkelijk schoon te houden. Het drinkpakje kan ook in de vaatwasser. Bovendien is het beter voor het milieu.

Maak eens lekker en gezond fruitwater met stukjes fruit

Materiaal: kunststof

Afmeting: 7 x 14 x 4,5 cm

Inhoud: 236 ml

Het is veilig, volledig vrij van schadelijke stoffen, gemakkelijk te reinigen en verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Denk ‘in the box’ en begin met beter drinken.Reviews (5)
rating 5 (5 / 5 Reviews)

Saskia de Laat-van Son (27-07-2018) rating 5 Super fijn en makkelijk in gebruik en m’n dochters vinden ze nog leuk ook want ze zijn roze😃

Marieke Hovenga (24-07-2018) rating 5 Hartstikke fijn! Lekvrij en makkelijk te reinigen. Kan ook in de vaatwasser.

Irene M M (24-07-2018) rating 5 Hier zijn we thuis echt heel erg blij mee! De 'bekers' zijn echt lekvrij en je kan er ook uit drinken in de auto of op de fiets, door het rietje maken een paar hobbels of bobbels niet zo veel uit. Alles is goed uit elkaar te halen en schoon te maken. Veel milieubewuster en (vaak) gezonder dan wegwerppakjes. Tot slot passen ze goed in de tas omdat ze rechthoekig zijn, veel fijner dan ronde bekers die veel meer ruimte in beslag nemen!

Myrthe van de Wijdeven (24-07-2018) rating 5 Ideaal om mee te nemen tijdens een dagje weg! Lekken niet, de kinderen weten in no time hoe het werkt en je kunt er zelf je eigen (gezonde) drankje in doen... wat mij betreft veel beter dan een drinkpakje uit de supermarkt, maar wel prettiger in het gebruik. Een echte eyecatcher bovendien.

M. van Helvoort (18-05-2016) rating 5 Deze drinkbekers zijn dus absoluut lek vrij. Ze drinken handig en zelfs een tweejarige krijgt de deksel open.

Type de code over