Top

Drink in the box - blauw

  • Drink in the box - blauw
  • Drink in the box - blauw
  • Drink in the box - blauw
  • Drink in the box - blauw
rating 5
(4.8 / 5 Reviews)
11,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Drink in the box, het hippe alternatieve drinkpakje! Een duurzaam en gezond alternatief voor de drinkpakjes.

Het pakje is helemaal lekvrij en kan goed schoongemaakt worden Het rietje is uitneembaar dus makkelijk schoon te houden. Het drinkpakje kan ook in de vaatwasser. Bovendien is het beter voor het milieu.

Maak eens lekker en gezond fruitwater met stukjes fruit

Materiaal: kunststof

Afmeting: 7 x 14 x 4,5 cm

Inhoud: 236 ml

Het is veilig, volledig vrij van schadelijke stoffen, gemakkelijk te reinigen en verkrijgbaar in vier prachtige kleuren. Denk ‘in the box’ en begin met beter drinken.Reviews (5)
rating 5 (4.8 / 5 Reviews)

Heske van esch (24-07-2018) rating 4 Handige bekers! Kinderen drinken er water in vaak met wat komkommer of aardbeien erbij zodat het water een smaakje krijgt. Handig om uit te drinken, lekvrij en makkelijk open te maken.

Irene M M (24-07-2018) rating 5 Hier zijn we thuis echt heel erg blij mee! De 'bekers' zijn echt lekvrij en je kan er ook uit drinken in de auto of op de fiets, door het rietje maken een paar hobbels of bobbels niet zo veel uit. Alles is goed uit elkaar te halen en schoon te maken. Veel milieubewuster en (vaak) gezonder dan wegwerppakjes. Tot slot passen ze goed in de tas omdat ze rechthoekig zijn, veel fijner dan ronde bekers die veel meer ruimte in beslag nemen!

Barbara Louwes (24-07-2018) rating 5 Zowel ik ael mijn zoon zijn heel enthousiast over de drink in the box!
Hij is écht lekvrij, een van de eerste "bekers" waarvan ik dit kan zeggen. Ae gebruiken heb meestal in water in mee te nemen, soms met komkommer of fruit voor een lekker smaakje.
Het schoonmaken is ook geen probleem, hij krijgt geen verkleuringen of vieze luchtjes. We gebruiken heb nu bijna twee jaar en hii is nog zo goed als nieuw!

Tina Tessens (18-05-2016) rating 5 Als ik deze bovenhaal, weet mijn zoon dat het uitstapdag is ! erg handig dus om mee te nemen, lekvrij, je kan kiezen wat je er in giet, hij kan het ZELF openmaken (goed voor zijn eigengevoel), dit is echt een TOPPER !

M. van Helvoort (18-05-2016) rating 5 Deze drinkbekers zijn dus absoluut lek vrij. Ze drinken handig en zelfs een tweejarige krijgt de deksel open.

Type de code over