Top

Kinder mes groen - Kiddikutter

10% Korting
  • Kinder mes groen - Kiddikutter
  • Kinder mes groen - Kiddikutter
  • Kinder mes groen - Kiddikutter
  • Kinder mes groen - Kiddikutter
  • Kinder mes groen - Kiddikutter
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 12,95
11,66
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De kiddikutter is een mes speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar waarmee ze zelf hun eten veilig kunnen snijden. Met dit mes kan je alles snijden dat ook met een scherp mes kan, maar hiermee is het onmogelijk om in je vingers te snijden. 

Dit kindermes heeft afgeronde kartels en is zo ontworpen dat het met gemak door fruit, rauwkost, groente, vlees en kaas kan snijden net als een gewoon scherp mes. Het mes heeft een comfortabele grip van zachter materiaal. Ideaal voor de kleine chefs die graag mee willen helpen in de keuken of alles zelf willen snijden.

Kleur: groen
Afmetingen: 18 cm, snijvlak 9 cm.
BPA-vrij en kan in de vaatwasser.


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

vranckx hanne (24-07-2018) rating 5 Eindelijk kan onze kleuter zonder zorgen helpen koken! mes snijd goed door fruit en groenten maar absoluut niet door vingertjes!

Karen (24-07-2018) rating 5 Onze peuter van 2,5 wil altijd graag helpen in de keuken. Met zijn gewone eetmes kan hij heel moeilijk helpen snijden, omdat dat te bot is. De andere messen zijn voor hem veel te scherp. Met deze Kiddikutter kan hij goed overweg. Ik moet hem ook niet de hele tijd in het oog houden, want het mes snijdt wel door groenten en fruit maar niet in de vingers! Na gebruik kan hij gewoon mee in de vaatwasser.

Type de code over