Top

PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter

10% Korting
  • PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter
  • PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter
  • PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter
  • PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter
  • PRE-ORDER: Kinder mes blauw - Kiddikutter
rating 5
(4.8 / 4 Reviews)
€ 12,95
11,66
Verwachte levertijd: 10 werkdagen

De kiddikutter is een mes speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar waarmee ze zelf hun eten veilig kunnen snijden. Met dit mes kan je alles snijden dat ook met een scherp mes kan, maar hiermee is het onmogelijk om in je vingers te snijden. 

Dit kindermes heeft afgeronde kartels en is zo ontworpen dat het met gemak door fruit, rauwkost, groente, vlees en kaas kan snijden net als een gewoon scherp mes. Het mes heeft een comfortabele grip van zachter materiaal. Ideaal voor de kleine chefs die graag mee willen helpen in de keuken of alles zelf willen snijden.

Kleur: blauw
Afmetingen: 18 cm, snijvlak 9 cm.
BPA-vrij en kan in de vaatwasser.


Reviews (4)
rating 5 (4.8 / 4 Reviews)

rating 5 Geweldig mes voor de kleine chef, onze zoon snijd er van alles mee en is daar maar wat trots op.. en het belangrijkste, het is onmogelijk om jezelf te snijden.

rating 5 Dit mes als extra gekocht omdat dochterlief voor zichzelfook dingen snijd.
Ik heb haar altijd geleerd hoe ze een "echt" mes moet gebruiken maar ze wou zelf nog een niet gevaarlijk mes.
Een aanrader maar leer je kind ook wel met een "echt" mes te snijden.

rating 4 nog eentje dat op mijn verlanglijstje staat ! mijn driejarige kookt heel graag mee, maar ik merk dat het toch er moeilijk is om hem te laten participeren zonder de hele tijd te moeten zeggen : pas op, neen niet dat mes, neen ! dus dit mes komt nog snel in huis en dan mag hij helemaal mee helpen (met een geruste mama)

rating 5 Onze zoon is zo trots op zijn eigen mes wat goed kan snijden. Appels, gekookte eieren en groenten, alles snijdt hij ermee. Hij moest even wennen aan het feit dat hij een zagende beweging moest maken, maar dat leerde hij snel. Ook fijn voor de papa's en mama's om te weten dat met dit mes niet in de vingers kan worden gesneden.

Type de code over