Top

SET AANBIEDING DIB LARGE - met reserveset en ice on the box

26% Korting
  • SET AANBIEDING DIB LARGE - met reserveset en ice on the box
  • SET AANBIEDING DIB LARGE - met reserveset en ice on the box
  • SET AANBIEDING DIB LARGE - met reserveset en ice on the box
  • SET AANBIEDING DIB LARGE - met reserveset en ice on the box
rating 5
(5 / 3 Reviews)
€ 26,95
19,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Leuke set aanbieding voor de drink in the box large. 
Deze set bestaat uit een drink in the box naar keuze (geen blauw), reserve-set en een ice on the box. Speciaal voor de large.

Geef bij de opmerkingen als je de bestelling afrondt, welke kleur je graag wil (roze, oranje of groen)


Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Anoniem (21-11-2017) rating 5 De drink in the box is echt lekvrij. Zo'n aanrader. Het geld verdien je zo terug, omdat je nooit meer kleine pakjes hoeft te kopen. Ikzelf zou aanraden om de grote variant te kopen. Deze is wat langer. Elke dag komt deze leeg mee naar huis. Om het gezond te houden doe ik er water in met, bijvoorbeeld, schijfjes komkommer of aardbeien. Dat staat heel leuk en de beker komt mee leeg terug. Doordat de beker rond is ipv vierkant is het ook heel handig opbergen in de rugzak of als je een dag uitgaat en de koelbox meeneemt.

Sanne Ast (17-11-2017) rating 5 Helemaal blij met de drink in the box! Waar het begonnen is met 2 roze voor mee naar school, hebben we nu een verzameling van 9 kleine en 3 grote. Ze blijven mooi, sluiten goed af, makkelijk schoon te maken en het grootste voordeel, in de vaatwasser blijven ze goed! En ideaal ook de coldpacks erbij, zo blijft de smoothie/ melk op school ook lekker koud.

Zo blij mee! (17-11-2017) rating 5 We hadden voor onze oudste dochter al de drink in the box gekocht... Wat een verademing...geen lekkeges meer en ook een 4-jarige kan ze makelijk open maken. Ze zijn ook goed schoon te maken.En niet te vergeten....je kunt erin doen wat je zelf wil.... dus geen suikerbommetjes meer ;-) Nu onze 2e met school is begonnen hebben we een 2e set gekocht... Zelfs de juf is super enthousiast erover en riep: ik zou willen dat ze die in mijn tijd gehad hadden!

Type de code over