Top

GRATIS Sportdop los - Klean Kanteen - BIJ AANKOOP VAN KLEAN KANTEEN

  • GRATIS Sportdop los - Klean Kanteen - BIJ AANKOOP VAN KLEAN KANTEEN
rating 4
(4 / 2 Reviews)
0,00
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

BIJ AANKOOP VAN 1 DRINKFLES VAN KLEAN KANTEEN ONTVANG JE EEN GRATIS SPORTDOP. DE ACTIE GELDT TOT EN MET 23 JUNI!! EN TOT DE VOORRAAD STREKT OP=OP.

VOEG BIJ JE BESTELLING VAN DE KLEAN KANTEEN DIT ARTIKEL TOE.

SHOP JE GEEN KLEAN KANTEEN MAAR VOEG JE WEL DIT ARTIKEL TOE AAN JE BESTELLING, DAN ONTVANG JE HELAAS NIET DEZE GRATIS DOP. ALLEEN BIJ AANKOOP VAN 1 DRINKFLES KLEAN KANTEEN!


De sportdop van Klean Kanteen maakt van de RVS drinkbeker een multifunctionele fles. Kinderen kunnen zonder te morsen drinken in de auto, in de buggy en tijdens het spelen. Volwassenen kunnen de drinkbeker gebruiken bij het sporten of tijdens het autorijden, of als dagelijkse dop.

Deze sportdop past op alle Classic Klean Kanteen flessen

Deze dop is niet geheel lekvrij. Er kan af en toe een druppel ontsnappen zeker als er iets tegen het ventieltje aankomt of als het ventieltje net niet goed zit. Wil je echt 100% zekerheid voor een lekdichte fles kies dan voor één van de lekdichte draaidoppen.


Reviews (2)
rating 4 (4 / 2 Reviews)

Heske van esch (24-07-2018) rating 4 Dop is makkelijk in gebruik mijn kinderen gebruiken deze graag maar moeten er even aan wennen dat ze hem ook dicht moeten doen

Réwana (24-07-2018) rating 4 Op zich een fijne dop, drinkt goed zonder vast te zuigen;) alleen gaat heel stroef los, mijn zoontje gebruikt hem liever niet!!!

Type de code over