Top

Bready made boterhamuitsteker

20% Korting
  • Bready made boterhamuitsteker
  • Bready made boterhamuitsteker
  • Bready made boterhamuitsteker
  • Bready made boterhamuitsteker
  • Bready made boterhamuitsteker
  • Bready made boterhamuitsteker
€ 9,95
7,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De Bready made uitsteker maakt de leukste boterhammen. Steek het brood uit met de Bready made uitsteker en hop, je hebt een haan. Of een rendier. Of een vis. Of een kat. Wees creatief en maak steeds weer een andere boterham voor je bento lunch!

De Bready made uitsteker is eigenlijk gewoon 1 uitsteker met verschillende vormpjes erin. Je steekt een grote basisvorm uit je boterham, met daarbinnen 4 partjes en 2 kronkelvormpjes. En wat maak je daarvan? Dat is aan jou!

Je kunt de uitgestoken broodjes in de pan bakken, met een ei erin. Dan heeft je dier ineens een mooie gele neus of een mooi geel oog. Maar zonder ei kun je er ook iets bijzonders van maken. Beleg dan eenzelfde boterham (bijvoorbeeld met kaas) en leg daarop de uitgestoken boterham met de losse stukjes eromheen. Een super bento lunch!

Bekijk hier een filmpje over de Bready made uitsteker.

Afmetingen & specificaties


Formaat: 10,5 x 8,5 x 2,3 cm
Materiaal: ABS
Kleur: geel

De Bready made uitsteker mag gewoon in de vaatwasser.

Bready made uitsteker bestellen


De Bready made uitsteker kun je nu ook bij De Leukste Lunch kopen. In de webshop vind je online de leukste artikelen om een bento lunch voor kinderen te maken. Zoek je ook tips en inspiratie voor je bento lunch? Neem dan zeker ook eens een kijkje in onze Facebook-community!


Reviews (0)
Type de code over