Top

3D olifant uitsteker

31% Korting
  • 3D olifant uitsteker
  • 3D olifant uitsteker
  • 3D olifant uitsteker
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 6,50
4,50
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Maak een leuke 3D olifant van rauwkost en groente met deze 3D bento uitsteekvorm! Hiermee maak je een feestje op je bord of in de lunchtrommel. Tip: ook leuk als gezonde traktatie!Steek de verschillende onderdelen uit een dunne plak wortel, rettich of andere harde groente. De plak moet ongeveer 3 mm. dik zijn. Mocht het uitsteken niet helemaal lukken, dan kan je de plakken zachter maken door het even te weken in heet water (niet koken).

De 3D vorm kan niet gebruikt worden met gekookte groente dat is helaas te zacht. Geblancheerde groente kan wel.

Materiaal: ABS, BPA-vrij
Afmetingen vormen: Lijf: 5,1 cm. x 2,5 cm.; oren: 2,5 cm. x 1,9 cm.; voorpoten: 1,9 cm. x 2,5 cm.; achterpoten: 2,2 cm. x 2,5 cm.
Kan in de vaatwasser


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Joy spijk (24-07-2018) rating 5 Ik heb nu meerdere 3D uitstekers en getest op diverse soorten groente en fruit. Echt super leuk om te doen en te gebruiken. Staat ook leuk als traktatie of in een thema broodtrommel en de olifant past in een yumbox of een bentgo kids.

Karen (24-07-2018) rating 5 Wij gaven deze olifantencutter al eens als cadeautje. Nadien kregen we het resultaat te zien en het zag er heel leuk uit: net zoals op de foto! Het lijkt me ook leuk om deze als traktatie-figuur te gebruiken en eventueel te versieren met suikerpasta.Of om te gebruiken als figuur bovenop een verjaardagstaart.

Type de code over