Top

Dino sandwich cutter

  • Dino sandwich cutter
  • Dino sandwich cutter
rating 5
(4.5 / 4 Reviews)
4,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Deze leuke boterham uitsteker bestaat uit 2 dino's die je los van elkaar kan opeten. Moedig je kind aan om gezond te eten met deze leuke boterham uitstekers. Kinderen vinden het ook erg leuk om zelf te doen. Veilig en makkelijk in gebruik zonder scherpe randen.

Kan in de vaatwasser.

De kleur kan rood of blauw zijn; geen voorkeur mogelijk.


Reviews (4)
rating 5 (4.5 / 4 Reviews)

Ilse van der meer (26-07-2018) rating 5 Deze uitsteker is makkelijk in gebruik. Ik teken er vaak met een eetbare een oogje erop. En soms ook de naam van onze zoon. Hij vind de dino erg leuk

Réwana (24-07-2018) rating 5 Dit is zo leuk en makkelijk om te doen, er komt altijd een big smile te voor schijn;) de restjes eet ik meestal zelf op;)

Irene M M (24-07-2018) rating 4 Wij hebben een aantal uitstekers. Ik wil het niet elke dag gebruiken, maar zo af en toe. Mijn verwachting was dat de kinderen het geweldig vinden, maar dat valt bij ons thuis tegen. De prikkers worden wel erg gewaardeerd. De vorm is handig in gebruik, na het aandrukken even met je vinger langs het randje gaan en ze komen er zo uit.

Elsemieke de Knikker (24-07-2018) rating 4 Superleuk en t maakt een brooddoos echt af. Het nadeel vind ik dan de resten die ergens gefrommeld moeten worden dus ik gebruik ze minder vaak dan ik van te voren gedacht had.

Type de code over