Top

Sinterklaas aftelkalenderWe zitten vandaag alweer op dag 10 van de aftelkalender! Jeetje, wat gaat dat snel. Vanochtend kreeg ik van de school van de kinderen al een uitgebreide Sinterklaas mail met wat de Sinterklaas thema's & activiteiten zijn de komende dagen. En wat er van ons ouders wordt verwacht ;)

Jullie ook al zo'n mail? Binnenkort maar het Sinterklaasjournaal volgen om te weten wat er speelt bij de kinderen.


De actie van vandaag is weer een knaller. Omdat het dag 10 is, heb je vandaag 10% korting op alles. Op alles?? Ja op alles*! Met de code: opalles :)

Fijne vrijdag!

By the way! Doe je ook (weer) mee met de Zondag bakchallenge 

Geef je anders hier nog op! Zo leuk om dit met zijn allen te doen :)


https://app.enormail.eu/subscribe/10876e7c8e4ebe779f874ba5c096e23f*de korting geldt alleen niet op aanbiedingen omdat kortingen niet gestapeld kunnen worden


Groeten marije  


 

*********************** 


Bestellingen combineren?

Wil je graag bestellingen combineren, dan kan dat natuurlijk. Bij je eerste order betaal je wel gewoon verzendkosten. Bij een volgende bestelling  kies je voor 'afhalen' bij verzendopties en worden er niet opnieuw verzendkosten berekend. Zorg dat je bij alle bestellingen in het opmerkingenveld 'sinterklaas aftelkalender' vermeld.

Laat ons ook weten tot wanneer we de bestelling moeten vast houden. Zo betaal je maar 1 keer verzendkosten en kan je afwachten van welke acties je gebruik wil maken.Let op de kleine lettertjes: De korting is geldig zoals beschreven in de tekst op de kortingspagina. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen / aanbiedingen / kortingscodes.
De korting is niet geldig met terugwerkende kracht. Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen. De korting kan alleen verkregen worden door het invullen van de code bij het voucher veld of het opmerkingenveld. Let daarbij goed op de instructies op de kortingspagina. Lukt de code niet, betaal dan nog niet en neem eerst contact met ons op. We kunnen niet achteraf corrigeren!

De leukste lunch behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan een mededeling worden gedaan op de kortingspagina.