Top

Aladdin lunch voedselcontainer - Green

  • Aladdin lunch voedselcontainer - Green
22,50
Product is niet op voorraad op dit moment

Afmetingen: 8,9 cm. x 8,9 cm. x 13,9 cm. 
Inhoud: 400ml.
Materiaal: RVS
Kleur: botanical groen

Kan niet in de vaatwasser

De Aladdin lunch voedselcontainer is ideaal om soep of warm eten mee te nemen. De Food Jar houdt je voedsel namelijk warm! Of wil je juist je eten goed koud houden? Ook dat kan met de Aladdin Enjoy Food Jar. In deze dubbelwandige rvs Food Jar blijft je eten tot wel 6 uur op temperatuur!

Dus vind je het lekker om een keer soep mee te nemen naar school, naar je werk of onderweg? Met de Aladdin Kiddo Kids Food Jar kan het. Of heb je een lekkere fruitsalade die in de zomer toch snel te warm wordt? Je kunt hem nu gewoon meenemen. Ook een portie yoghurt neem je gewoon mee hierin.

Het formaat van de Aladdin voedselcontainer is prima voor 1 persoon: er is ruimte voor 400 ml. De Food Jar is uiteraard helemaal lekvrij. Ook is hij BPA-vrij. Rvs is natuurlijk een ideaal materiaal, dat gaat eindeloos lang mee en houdt geen enkele smaak of geur vast. Je kunt er dus prima de ene dag tomatensoep in doen en de volgende dag yoghurt met aardbeien.

De Lunch voedselcontainer is leuk voor kinderen en volwassenen. Je neemt heel handig je eigen verse, gezonde en lekkere soep mee, dat is ideaal. Als je inspiratie zoekt voor lekkere soeprecepten kijk dan even op onze blog met lekkere soeprecepten om mee te nemen!

Maar je kunt nog veel meer lekkere gerechten meenemen. Een warme pasta, een koude fruitsalade, een koude smoothie. De Food Jar sluit perfect af dus je hoeft je geen zorgen te maken over het lekken van saus bijvoorbeeld.

Zoek je een product om je soep of een ander gerecht mee te nemen en later op te warmen? Kijk dan eens naar de Go Eat Soepbox van JosephJoseph!Reviews (0)
Type de code over