Top

Alfabet prikkers

  • Alfabet prikkers
  • Alfabet prikkers
  • Alfabet prikkers
rating 5
(4.8 / 5 Reviews)
5,50
Product is niet op voorraad op dit moment

Leuke prikkers met alle letters van het alfabet om de lunch te pimpen met woorden en namen. Superleuk toch als je kind zijn/haar lunchtrommel open doet en een lieve boodschap of zijn eigen naam leest!

Gemakkelijk te gebruiken en ze houden je vingers schoon bij het eten van de lunch uit je lunchbox. Ook leuk voor kindertraktaties.

Materiaal: PS, voedselveilig (niet verhitten op hoge temperaturen in de oven of magnetron)


Reviews (5)
rating 5 (4.8 / 5 Reviews)

Joyce Jansie (25-07-2018) rating 5 Ik heb twee setjes, met twee kids wel zo handig. Hun namen, woorden het thema op school. Alles is mogelijk en maakt hun trommel extra leuk!

Réwana (24-07-2018) rating 5 Ze zijn leuk maar klein, en eigenlijk moet je meerdere setjes hebben om meer te kunnen variëren in woordjes;)
Maar voor ervij alrijd leuk.

Sandra (24-07-2018) rating 5 Superleuk om snel fruit of brood op te sieren...

Barbara Louwes (24-07-2018) rating 5 Deze gave letter prikkers zijn favoriet bij mij als moeder, zeker omdat mijn zoon nu net leert lezen. Ook mijn zoon wacht soms in spanning al wat ik nu weer geschreveb heb.
Erg leuk om gewoon wat losse letters of woordjes mee in de trommel te prikken. Of om een thema mee te ondersteunen zoals het woord 'bos' bij paddenstoelen e.d.

Het enige "nadeel" is dat alle letters er maar één keer in zitten. Wij hebben dus algauw een tweede setje aangeschaft om meer variatie in de woorden te kunnen aanbrengen

Myrthe van de Wijdeven (24-07-2018) rating 4 Superleuk voor de (beginnende) lezer! Een leuke aanvulling op de bentobox!

Type de code over