Top

Allergie stickers | gluten allergie - set van 4 stickers

  • Allergie stickers | gluten allergie - set van 4 stickers
1,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Deze allergie stickers geven het duidelijk aan: ik heb een glutenallergie! Heeft je kind glutenallergie? Waarschuw anderen dan met deze stickers! Zo kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind glutenallergie heeft, moeten alle volwassenen in zijn omgeving daarvan op de hoogte gebracht worden. Maar een kind kan dat niet altijd zelf goed uitleggen. Hoe heette het nou ook alweer, die allergie? Het is voor andere volwassenen vaak niet duidelijk welke allergie een kind heeft.

Een waarschuwing is natuurlijk wel heel belangrijk. Op iedere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet moet je het vermelden: op school, bij het overblijven, bij een nieuw vriendje, op een feestje of op de sportclub. Met de allergie stickers van De Leukste Lunch ben je duidelijk en blijft de waarschuwing in zicht.

De glutenallergie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker toch liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was de deksel dan op de hand af en zorg dat de bovenkant droog blijft.

Deze en andere allergie stickers kun je online bestellen bij De Leukste Lunch. Behalve voor glutenallergie zijn ze ook verkrijgbaar voor lactose-intolerantie, koemelkallergie, visallergie, notenallergie, schaaldierenallergie, kippenei-allergie en pinda-allergie. Ook verkrijgbaar in combinaties!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm


Reviews (0)
Type de code over