Top

Allergie stickers | koemelk allergie - set van 4 stickers

  • Allergie stickers | koemelk allergie - set van 4 stickers
1,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Heeft je kind koemelkallergie? Waarschuw anderen dan met deze allergie stickers! Deze stickers geven het duidelijk aan: ik heb een koemelkallergie! Zo kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind koemelkallergie heeft, moet je dat altijd melden aan anderen. Maar een kind kan dat niet altijd goed zelf. Mocht hij nou geen melk? Of ook geen kaas? Het is voor andere volwassenen vaak niet duidelijk welke allergie een kind heeft.

Maar de waarschuwing moet natuurlijk wel goed worden overgebracht. Op iedere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet: op school, bij het overblijven, bij een nieuw vriendje, op een feestje of op de sportclub. Met de allergie stickers van De Leukste Lunch is dit probleem opgelost!

De koemelkallergie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker toch liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was de deksel dan op de hand af en zorg dat de bovenkant droog blijft.

Deze en andere allergie stickers kun je online bestellen bij De Leukste Lunch. Behalve voor koemelkallergie zijn ze ook verkrijgbaar voor lactose-intolerantie, glutenallergie, visallergie, notenallergie, schaaldierenallergie, kippenei-allergie en pinda-allergie. Ook verkrijgbaar in combinatiesets!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm


Reviews (0)
Type de code over