Top

Allergie stickers | lactose allergie - set van 4 stickers

  • Allergie stickers | lactose allergie - set van 4 stickers
1,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Is je kind lactose-intolerant? Waarschuw anderen dan met deze allergie stickers! Deze stickers geven het duidelijk aan: ik heb lactose-intolerantie! Zo kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind lactose-intolerant is, moet je dat altijd melden aan anderen. Een kind kan het niet altijd zelf goed uitleggen of vergeet het te zeggen en het is voor andere volwassenen dan niet duidelijk welke allergie een kind heeft.

Maar het is wel heel belangrijk dat de waarschuwing goed wordt overgebracht. Op school, bij het overblijven, bij een nieuw vriendje, op een feestje, de sportclub of iedere andere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet. Met de allergie stickers van De Leukste Lunch is dit probleem opgelost!

De lactose-intolerantie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker toch liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was de deksel dan op de hand af en zorg dat de bovenkant droog blijft.

Deze en andere allergie stickers kun je online bestellen bij De Leukste Lunch. Behalve voor lactose-intolerantie zijn ze ook verkrijgbaar voor koemelkallergie, glutenallergie, visallergie, notenallergie, schaaldierenallergie, kippenei-allergie en pinda-allergie. Ook verkrijgbaar in combinaties!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm


Reviews (0)
Type de code over