Top

Allergie stickers | notenallergie - set van 4 stickers

  • Allergie stickers | notenallergie - set van 4 stickers
1,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Heeft je kind een notenallergie? Waarschuw anderen dan met deze allergie stickers! Deze stickers geven het duidelijk aan: ik heb een notenallergie. Zo kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind allergisch is voor noten, moet je anderen hier altijd van op de hoogte brengen. Maar een kind kan dat niet altijd zelf. Waren het nou alle noten? Of alleen pinda’s? Het is voor andere volwassenen vaak niet duidelijk.

Natuurlijk is het wel heel belangrijk dat de waarschuwing duidelijk wordt vermeld. Op school, bij het overblijven, bij een nieuw vriendje, op een feestje, de sportclub of iedere andere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet. Met de allergie stickers van De Leukste Lunch is dit probleem opgelost!

De notenallergie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was de deksel dan op de hand af en zorg dat de bovenkant droog blijft.

Deze en andere allergie stickers kun je online bestellen bij De Leukste Lunch. Behalve voor notenallergie zijn ze ook verkrijgbaar voor koemelkallergie, lactose-intolerantie, glutenallergie, visallergie, pinda-allergie, schaaldierenallergie en kippenei-allergie. Ook verkrijgbaar in combinaties!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm


Reviews (0)
Type de code over