Top

Allergie stickers | visallergie - set van 4 stickers

  • Allergie stickers | visallergie - set van 4 stickers
1,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

Heeft je kind een visallergie? Waarschuw anderen met deze allergie stickers. Deze stickers geven het duidelijk aan: ik heb een visallergie!

Met deze waarschuwingssticker kun je je kind met een geruster hart buiten de deur laten eten. De vrolijke stickers zijn verkrijgbaar in een set van 4 stuks.

Wanneer een kind allergisch is voor schaaldieren, moet je een manier vinden om anderen te waarschuwen voor deze allergie. Een kind kan dat nog niet altijd zelf. Want mag hij nu alleen geen vis of ook geen schaaldieren? En wat was het verschil ook alweer?

Het is heel belangrijk dat de waarschuwing goed wordt overgebracht, ook op school, bij het overblijven, een middagje spelen bij een nieuw vriendje, een kinderfeestje, de sportclub of iedere andere plaats waar je kind buiten ouderlijk toezicht eet. Daarom heeft De Leukste Lunch deze allergie stickers ontworpen!

De visallergie stickers van De Leukste Lunch zijn gemaakt van dik vinyl. Als je ze ergens opplakt wat niet in de was of vaatwasser hoeft, gaan ze dus een tijd mee. Handig op een jas of tas. Plak je de sticker liever op de deksel van een broodtrommel of drinkbeker? Was deze dan op de hand af en zorg dat de bovenkant van de deksel droog blijft.

Bestel deze en andere allergie stickers online bij De Leukste Lunch. Behalve voor visallergie zijn ze ook verkrijgbaar voor koemelkallergie, lactose-intolerantie, glutenallergie, schaaldierenallergie, notenallergie, pinda-allergie en kippenei-allergie. Ook in combinatiesets!

Materiaal: dik vinyl
Aantal: 4 stuks
Formaat: diameter 38 mm. per sticker


Reviews (0)
Type de code over