Top

BambooCup bamboe koffie to go beker - Choose happy

  • BambooCup bamboe koffie to go beker - Choose happy
  • BambooCup bamboe koffie to go beker - Choose happy
  • BambooCup bamboe koffie to go beker - Choose happy
14,95
Product is niet op voorraad op dit moment

I choose to be happy. Start je dag met een fijne motiverende quote en wees just happy. Je hebt niet meer nodig met deze fijne BambooCup voor je koffie of thee to go.

Deze handige koffie to go beker is van het duurzame materiaal bamboe. Bamboe is snelgroeiend en volledig afbreekbaar. Neem deze handige bamboe koffie to go beker mee onderweg of naar het station. Profiteer van korting bij veel koffiezaken als je je eigen koffiebeker mee neemt!

Deze bamboe to go beker heeft een unieke stevige aflsuitbare deksel. Ook van bamboe. En deze bamboe koffie to go drinkbeker kan wel in de vaatwasser. De BambooCup is het smaak- en geurneutraal. Je koffie of thee blijft zeker 40 minuten tot 1 uur drinkbaar warm. Inclusief siliconen sleeve zodat je de drinkbeker gerust kan vasthouden met warme koffie of thee erin.

Waarom een bamboe drinkbeker?
Een eigen koffiebeker levert jou én het milieu zoveel voordelen op: het is milieuvriendelijk, tijdbesparend, lekkerder en goedkoper. Waarom zou je het niet doen?
Natuurlijk is het al fijn voor het milieu als je kiest voor een herbruikbare drinkbeker to go, van welk materiaal dan ook. Want je doet niet meer mee aan de berg afval die dagelijks geproduceerd wordt bij kiosken en pompstations! Toch is een bamboe drinkbeker echt onze favoriet. Want behalve volledig afbreekbaar is bamboe ook nog eens ideaal in het gebruik: supersterk, het houdt geen smaak of geur vast én het mag ook nog eens in de vaatwasser. Dat maakt de bamboe drinkbeker perfect voor veelvuldig gebruik!Afmetingen: 9,5 cm. x 14 cm.
Inhoud: 400 ml.
Materialen Bamboe, met beetje Maïskorrelpoeder en MF als bindmiddel. De beker is biologisch afbreekbaar en de siliconen onderdelen zijn recyclebaar.
Smaak- en geur neutraal
Duurzaam in gebruik, supersterk materiaal
Vaatwasserbestendig (max 40°),Niet geschikt voor magnetron
Getest naar EU-normen door TUV


Reviews (0)
Type de code over