Top

Olifant Bamboe monkeyplatter set met kom en beker

43% Korting
  • Olifant Bamboe monkeyplatter set met kom en beker
€ 17,50
9,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Waar gaat de olifant in de lunchballon naar toe? Is het naar de jungle, de noordpool of de woestijn of misschien wel naar de maan? Het bord met vakjes is overzichtelijk voor de beginnende en moeizame eter. En extra leuk om zelf op te scheppen in de aparte vakjes.

De set bestaat uit 3 delen: een bord met vakjes, kommetje en een drinkbeker. Een compleet starter set voor de beginnende zelfstandige eter.

Het servies is gemaakt van biologische bamboe en mais zetmeel. Dit servies is veilig voor het lijf van je kind. In het servies zitten geen nare stoffen en is vrij van Petrochemicals, BPA en ftalaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze vervelende stoffen terecht komen in het lijf van je kind.

Dit servies is niet alleen voedselveilig en gemaakt van biologisch materiaal. Maar is ook nog eens duurzaam en afbreekbaar in de grond. Je breekt het servies in kleine stukken, dompel het onder in heet water en begraaf het daarna in je eigen tuin (of composthoop). Het wordt dan afgebroken, zero waste!


Materiaal: bamboe en maiszetmeel
Afmetingen: H 6,8 cm. x L 26,8 cm. x B 21 cm.
Gewicht: 258 gram.
Verpakking: leuke cadeau verpakking
Kan niet in de magnetron
Vaatwasserbestendig

Het servies kan in de bovenste la van de vaatwasser, maar het advies is om het met de hand af te wassen.Reviews (0)
Type de code over