Top

Bentgo kids paars

  • Bentgo kids paars
  • Bentgo kids paars
  • Bentgo kids paars
  • Bentgo kids paars
rating 5
(5 / 2 Reviews)
29,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Bentgo lunchbox Kids is een nieuwe bento-stijl lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen naar school, naar de opvang of onderweg.

Wat Bentgo Kids zo leuk maakt, zijn de eindeloze combinaties van gezonde voedingsmiddelen die je kunt inpakken in de vijf handige vakken. Het grootste compartiment heeft de perfecte maat voor een boterham of salade. De drie middelste vakken zijn ideaal voor fruit, groenten en andere favoriete snacks. Het kleinste vak is precies goed voor dipsauzen.  

Bentgo Kids heeft een uitneembaar compartiment tray. En deze kan je mixen en matchen met de andere twee kleuren voor leuke combinaties!

Afmetingen: 21,5 cm x 16,5 cm x 5 cm

BPA-vrij, Lood-vrij, vinyl-vrij en PVC-vrij


Het binnenste, uitneembare gedeelte is geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. De buitenzijde kan met de hand af worden gewassen om er voor te zorgen dat deze lekdicht blijft.


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Joy spijk (24-07-2018) rating 5 Dochter gebruikt deze op de dagen dat ze alleen lunch mee hoeft (schoolfruit) en ze vindt hem echt ideaal. Veel vakjes en niet te grote vakjes voor veel variatie en kleine beetjes van alles. Trommel is erg stevig en door de rubberen buitenrand glijdt hij niet makkelijk op de grond.

Claudette louwerse (03-01-2018) rating 5 Deze is super leuk voor mijn dochter Yentl. Paars is het nieuwe roze voor haar. Ze is dol op allerlei kleine hapjes bij haar lunch. Zou een leuke verrassing zijn voor haar verjaardag op 12 januari !

Type de code over