Top

VERWACHT: Bentgo kids blauw

  • VERWACHT: Bentgo kids blauw
  • VERWACHT: Bentgo kids blauw
  • VERWACHT: Bentgo kids blauw
  • VERWACHT: Bentgo kids blauw
rating 5
(5 / 1 Reviews)
29,95
Product is niet op voorraad op dit moment

WE VERWACHTEN DE BENTGO IN NOVEMBER

Bentgo lunchbox Kids is een nieuwe bento-stijl lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen naar school, naar de opvang of onderweg.

Wat Bentgo Kids zo leuk maakt, zijn de eindeloze combinaties van gezonde voedingsmiddelen die je kunt inpakken in de vijf handige vakken. Het grootste compartiment heeft de perfecte maat voor een boterham of salade. De drie middelste vakken zijn ideaal voor fruit, groenten en andere favoriete snacks. Het kleinste vak is precies goed voor dipsauzen.  

Bentgo Kids heeft een uitneembaar compartiment tray. En deze kan je mixen en matchen met de andere twee kleuren voor leuke combinaties!

Afmetingen: 21,5 cm x 16,5 cm x 5 cm

BPA-vrij, Lood-vrij, vinyl-vrij en PVC-vrij


Het binnenste, uitneembare gedeelte is geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. De buitenzijde kan met de hand af worden gewassen om er voor te zorgen dat deze lekdicht blijft.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Jacqueline (24-07-2018) rating 5 Super blij met deze box voor mijn dochter die de hele dag wil eten en niet zo van snoep en koek houdt. Zo kan ik haar hele dag door kleine porties gezonde dingen geven.

Type de code over