Top

VERWACHT: Bentgo kids groen

  • VERWACHT: Bentgo kids groen
  • VERWACHT: Bentgo kids groen
  • VERWACHT: Bentgo kids groen
  • VERWACHT: Bentgo kids groen
rating 5
(5 / 2 Reviews)
29,95
Product is niet op voorraad op dit moment

WE VERWACHTEN DE BENTGO WEER IN HET NAJAAR

Bentgo lunchbox Kids is een nieuwe bento-stijl lunchtrommel speciaal ontworpen voor kinderen naar school, naar de opvang of onderweg.

Wat Bentgo Kids zo leuk maakt, zijn de eindeloze combinaties van gezonde voedingsmiddelen die je kunt inpakken in de vijf handige vakken. Het grootste compartiment heeft de perfecte maat voor een boterham of salade. De drie middelste vakken zijn ideaal voor fruit, groenten en andere favoriete snacks. Het kleinste vak is precies goed voor dipsauzen.  

Bentgo Kids heeft een uitneembaar compartiment tray. En deze kan je mixen en matchen met de andere twee kleuren voor leuke combinaties!

Afmetingen: 21,5 cm x 16,5 cm x 5 cm

BPA-vrij, Lood-vrij, vinyl-vrij en PVC-vrij


Het binnenste, uitneembare gedeelte is geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. De buitenzijde kan met de hand af worden gewassen om er voor te zorgen dat deze lekdicht blijft.


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Kimberly maassen (24-07-2018) rating 5 Heel erg blij mee! Een mannetje wat niet graag brood eet, maar o zo graag groente en fruit. Via facebook op deze site terecht gekomen en na wat rondneuzen de stap gemaakt om deze trommel aan te schaffen (wantja ook ik vond t een aardige uitgave!) Maar hij is t meer dan waard! Dagelijks in gebruik en een blij mannetje met een lege trommel! Een echte aanrader!

Wenche Weijn (24-07-2018) rating 5 De bentgo kids aangeschaft voor dochter van 4, en verschrikkelijk blij er mee.. Voldoende ruimte voor alle lekkere dingen, de vakjes nodigen uit om ook eens kleine porties van "vreemd" voedsel (wat ze nooit eerder heeft gehad) mee te geven. Lekdicht en hufterproof.

Type de code over