Top

Yumbox lunchtrommel Saffron oranje | panino 4 vakken

19% Korting
  • Yumbox lunchtrommel Saffron oranje | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Saffron oranje | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Saffron oranje | panino 4 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Saffron oranje | panino 4 vakken
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 30,95
24,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Het grote vak is handig voor boterhammen en (pasta)salades, de twee andere vakken voor bijvoorbeeld fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor gezonde, gevarieerde lunches.

De yumbox is lekvrij voor dikke kwark en humus (niet voor dunne yoghurt / sap / soep / water) gebruikt worden. Deze Yumbox heeft 4 vakken en is ideaal voor het meenemen van boterhammen, wraps of een salade met gezonde snacks en nootjes. 

De Yumbox lunch is af te sluiten met een flexibele clip (siliconen), en makkelijk te openen. De binnenkant kan eruit worden gehaald om makkelijk schoon te maken.

Ideaal naar school, of naar het werk!

Materialen: buitenkant: ABS, binnenkant: Tritan, clip: siliconen.
Afmetingen: 22 cm. x 15 cm. x 5 cm.
Grootte vakken: groot vak 470 ml., kleinere vakken 118 ml., ronde vakje voor nootjes, dipsausjes (geen dressing).
BPA en Ftalaten vrij.

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen.We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

Voor meer informatie over maten, afmetingen en hoeveel boterhammen erin passen: bekijk dan het overzicht van alle  Yumbox bentoboxen.
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Ilse w. (25-07-2018) rating 5 Degelijke en goed sluitende lunchbox. Yoghurt of kwark blijft op de plek.
Tip: tray laten uitlekken/drogen op de kop nadat die in de vaatwasser is geweest.

Irene M M (24-07-2018) rating 5 Door mijn zoontje een Yumbox Panino mee te geven naar groep 1 zetten we zijn gezonde lunches van het kinderdagverblijf (warme maaltijden) voort. Naast een boterham/wrap of hartige muffin kan er ook wat rauwkost o.i.d. mee. Je wil alle vakjes wel vullen en daardoor geef je eigenlijk altijd iets gevarieerds mee!

Type de code over