Top

PRE-ORDER: Yumbox lunchtrommel Stardus Pink Enchanted Forrest | classic 6 vakken

6% Korting
  • PRE-ORDER: Yumbox lunchtrommel Stardus Pink Enchanted Forrest | classic 6 vakken
€ 31,95
29,95
Verwachte levertijd: 1,5 maand

PRE-ORDER: DEZE YUMBOX IS NAAR VERWACHTING LEVERBAAR IN JANUARI 2019! MOCHT JE MEER PRODUCTEN HEBBEN BESTELD DAN WORDT DE BESTELLING PAS VERZONDEN ALS DE PRE-ORDER BINNEN IS.  

Deze voorjaar 2019 editie heeft als thema Enchanted Forrest met een mooie sprookjesachtige forrest print.
Het grote vak is handig voor boterhammen en (pasta)salades, de twee andere vakken voor bijvoorbeeld fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor gezonde, gevarieerde lunches.

De yumbox is lekvrij. En kan ook voor yoghurt en dipsaus (geen water) gebruikt worden. Deze Yumbox heeft 6 vakken en is handig voor meerdere gezonde snacks.

De Yumbox lunch is af te sluiten met een flexibele clip (siliconen), en makkelijk te openen. De binnenkant kan eruit worden gehaald om makkelijk schoon te maken.

Ideaal naar school, of naar het werk!

Materialen: buitenkant: ABS, binnenkant: Tritan, clip: siliconen.
Afmetingen: 22 cm. x 15 cm. x 5 cm.

Grootte vakken: 5 vakken van 118 ml., ronde vakje voor nootjes, dipsausjes (geen dressing).
BPA en Ftalaten vrij.

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

Voor meer informatie over maten, afmetingen en hoeveel boterhammen erin passen: bekijk dan het overzicht van alle  Yumbox bentoboxen.Reviews (0)
Type de code over