Top

Yumbox lunchtrommel Hollywood pink| classic 6 vakken

  • Yumbox lunchtrommel Hollywood pink| classic 6 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Hollywood pink| classic 6 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Hollywood pink| classic 6 vakken
rating 5
(5 / 3 Reviews)
30,95
Product is niet op voorraad op dit moment

Het grote vak is handig voor boterhammen en (pasta)salades, de twee andere vakken voor bijvoorbeeld fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor gezonde, gevarieerde lunches.

De yumbox is lekvrij. En kan ook voor yoghurt en dipsaus (geen water) gebruikt worden. Deze Yumbox heeft 6 vakken en is handig voor meerdere gezonde snacks.

De Yumbox lunch is af te sluiten met een flexibele clip (siliconen), en makkelijk te openen. De binnenkant kan eruit worden gehaald om makkelijk schoon te maken.

Ideaal naar school, of naar het werk!

Materialen: buitenkant: ABS, binnenkant: Tritan, clip: siliconen.
Afmetingen: 22 cm. x 15 cm. x 5 cm.

Grootte vakken: 5 vakken van 118 ml., ronde vakje voor nootjes, dipsausjes (geen dressing).
BPA en Ftalaten vrij.

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

Voor meer informatie over maten, afmetingen en hoeveel boterhammen erin passen: bekijk dan het overzicht van alle  Yumbox bentoboxen.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

greetje Ronner (24-07-2018) rating 5 Is onderweg ,mooie box kunnen mooi kleine hapjes in heb er goede ervaringen mee !
Kast staat vol haha..
lekt niet stevig LOVE ITT !!!

Silvia Edwards van de Kant (24-07-2018) rating 5 Mijn dochter (3) wordt helemaal vrolijk als haar yumbox tevoorschijn komt om 'alvast te oefenen voor school'.
Zelf vind ik het erg leuk om de box met leuke kleurtjes gezond te vullen. Paprika, tomaat, komkommer, fruit, gedroogd fruit. Het gaat er veel gemakkelijker in als het in zo'n leuke box zit.
Ze krijgt de yumbox nog niet zelf open, naar dat komt vast nog wel!

Evie (24-07-2018) rating 5 Voor mijn kieskeurige eter was ik al een hele poos op zoek naar een alternatief voor de broodtrommel, tot ik de yumbox classic tegen kwam. Door de vakjes raakt het eten elkaar niet, wat voor mijn dochter goed werkt. Omdat de lunch er al snel aantrekkelijk en overzichtelijk uit ziet in de Yumbox, is ze ook echt een stuk beter gaan eten!
Ze is 4 jaar en kan de box makkelijk zelfstandig openen en sluiten. Ook als ze niet naar school hoeft vraagt ze om een yumboxlunch ;)
Wij zijn beiden dus erg enthousiast!

Type de code over