Top

Yumbox lunchtrommel Surf green | classic 6 vakken

10% Korting
  • Yumbox lunchtrommel Surf green | classic 6 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Surf green | classic 6 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Surf green | classic 6 vakken
  • Yumbox lunchtrommel Surf green | classic 6 vakken
rating 5
(5 / 3 Reviews)
€ 29,95
26,96
Product is niet op voorraad op dit moment

Het grote vak is handig voor boterhammen en (pasta)salades, de twee andere vakken voor bijvoorbeeld fruit, rauwkost, noten, toetjes en het kleine vakje voor yoghurt of dipsausjes. De yumbox is ideaal voor gezonde, gevarieerde lunches.

De yumbox is lekvrij. En kan ook voor yoghurt en dipsaus (geen water) gebruikt worden. Deze Yumbox heeft 6 vakken en is handig voor meerdere gezonde snacks.

De Yumbox lunch is af te sluiten met een flexibele clip (siliconen), en makkelijk te openen. De binnenkant kan eruit worden gehaald om makkelijk schoon te maken.

Ideaal naar school, of naar het werk!

Materialen: buitenkant: ABS, binnenkant: Tritan, clip: siliconen.
Afmetingen: 22 cm. x 15 cm. x 5 cm.

Grootte vakken: 5 vakken van 118 ml., ronde vakje voor nootjes, dipsausjes (geen dressing).
BPA en Ftalaten vrij.

Kan in de koelkast. Met de hand af wassen. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

Voor meer informatie over maten, afmetingen en hoeveel boterhammen erin passen: bekijk dan het overzicht van alle  Yumbox bentoboxen.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Ilse W (28-07-2018) rating 5 Mooie kleur blauw! Deze heb ik voor mijzelf uitgekozen, niet voor de Kids. Ideale trommel, ook om yoghurt of kwark mee te nemen in 1 van de vakjes. Loopt niet over naar een ander vak.

Natalie Dumaij (24-07-2018) rating 5 Ik heb deze box gekregen als kado omdat ik een GBP heb gehad in februari en dus minimaal 6x per dag kleine beetjes moet eten en hij is er ideaal voor!! Kan al mijn eten en snacks erin meenemen voor de hele dag weg. Ideaal voor mealprepping!!

Joy spijk (24-07-2018) rating 5 Ik heb de Classic niet in deze kleur, maar wel meerdere classics in gebruik. Echt een top trommel voor iemand zoals ik die niet van brood houdt.
Veel vakjes voor veel variatie. Denk aan fruit, groentes, nootjes, kaas, droge worst, soepstengeltjes, rijstewafeltjes etc. Ik eet uit deze yumbox om 10 uur en na werktijd of op de terugweg in de trein. Ik kan niet meer zonder😂

Type de code over