Top

Broodtrommel met vakjes 1,6 liter | Lock&Lock

  • Broodtrommel met vakjes 1,6 liter | Lock&Lock
  • Broodtrommel met vakjes 1,6 liter | Lock&Lock
8,75
Product is niet op voorraad op dit moment

Handige voordelige broodtrommel met vakverdeling. Een ideale broodtrommel om voldoende boterhammen in mee te nemen. Ook kan je met de uitneembare compartimenten variëren met de vakverdeling tot 1, 3 of 4 vakken. Je kan je eigen vakverdeling maken.  Met alle vakken heeft de broodtrommel 4 vakken. Met 1 compartiment eruit heeft de broodtrommel 3 vakken en met alle compartimenten eruit, heeft de broodtrommel 1 groot vak voor lekker veel boterhammen of een heerlijk grote salade.

Deze lunchtrommel om mee te nemen is lekvrij voor kwark en humus. De lunchtrommel heeft aan alle vier de kanten clipjes die makkelijk openen en sluiten. Ideaal voor een gevarieerde lunch. En heb je een keer zin in alleen boterhammen? Dan haal je de compartimenten eruit!

Het merk Lock&Lock staat bekend om de goede sluiting. Dit Amerikaanse bedrijf liep altijd tegen hetzelfde aan, namelijk de slechte sluiting van broodtrommels waardoor het niet vers blijft. Daarom hebben ze de Lock&Lock ontwikkeld met een sluiting zonder geknoei! De afdichtstrip van flexibel siliconen is hol van binnen, waardoor deze perfect sluit en alles heel lang vers blijft. Deze handige broodtrommels met vakken zijn vaatwasserbestendig en kunnen ook in de magnetron! 


Rechthoekige broodtrommel met 2 losse, uitneembare verdeelunits (totaal 2 compartimenten), in een handige maat van 1,6 liter. De 2 uitneembare bakjes hebben elk een midden verdeling waardoor er 4 vakjes ontstaan. Natuurlijk ook te gebruiken zonder de verdeling. 

Afmetingen: 232 x 165 x 69 mm (lengte x breedte x hoogte)

Inhoud: 1,6 liter

Materiaal: Polypropyleen (PP) BPA-vrij 
Geschikt voor magnetron, diepvries en vaatwasser. BPA-vrij.Reviews (0)
Type de code over