Top

Vapur

Vapur is gevestigd in Californië. In 2009 begonnen zij de waterfles/bidon duurzamer maar vooral handzamer te maken dan ooit. Sindsdien is Vapur in korte tijd een van ‘s werelds toonaangevende ontwerpers van flexibele, herbruikbare, hand-held hydratatie producten geworden die zij de de Anti-Bottle noemen.

Alle Vapur flessen worden vervaardigd in de Verenigde Staten, en Vapur Anti-bottles zijn ultra-duurzaam, invriesbaar, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij. Onder leiding van een gedreven team van individuen, is Vapur toegewijd aan het ontwerp, innovatie en eco-verantwoordelijkheid van hun producten.

Vapur’s ‘Drops of Hope’ is het community-giving program. Het teruggeven aan de gemeenschap uit zich concreet in het afdragen van een percentage van alle verkoop aan milieu-water-gerelateerde doelen.

Daarbij werkt Vapur samen met charitatieve groepen over de hele wereld om het gebruik van wegwerpflessen terug te dringen en schoon water meer beschikbaar te maken.

De flexibele, herbruikbare Anti-Bottle gebruikt ook minder energie om te maken en te vervoeren dan de traditionele harde flessen.

So let’s drink up and “Live Flexible!”