Top

Camelbak Eddy glas - blue / aqua 700 ml.

23% Korting
  • Camelbak Eddy glas - blue / aqua 700 ml.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 25,95
19,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De Camelbak Eddy is een stevige drinkfles die handig is voor naar het werk, onderweg of op vakantie. De fles van glas geeft geen stoffen af en neemt ook geen stoffen op. De beschermende hoes van de Eddy drinkfles is van veilig siliconen. De siliconen hoes zorgt ervoor dat het glas goed beschermd wordt. De dop is van polypropyleen plastic. 

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser. Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen: 24,1 cm.
Inhoud: 600 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Saine Sinnecker (26-07-2018) rating 5 Snelle en goed verzorgde levering!
Blij met dit product.
Voldoet volledig aan de verwachting.
Niet handig om overal mee naar toe te nemen ivm het gewicht, maar voor op het werk of in de sportschool is het ideaal.

Type de code over