Top

Camelbak Eddy - blauw 600 ml.

  • Camelbak Eddy - blauw 600 ml.
rating 3
(3 / 1 Reviews)
16,95
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

De Camelbak Eddy is een stevige drinkfles die handig is voor naar het werk, onderweg of op vakantie. De camelbak drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, Ftalaten vrij en vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje. 

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser. Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen: 24,1 cm.
Inhoud: 600 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (1)
rating 3 (3 / 1 Reviews)

Barbara Louwes (24-07-2018) rating 3 Ik heb deze beker gekocht om zowel voor mezelf als volwassene te kunnen gebruiken als voor mijn zoon.
Mijn zoon moest even de handigheid krijgen van het "bijten" in het tuitje. Maar hij is dan in principe wel lekvrij.
Zelf vond ik hem gevuld wel erg zwaar en groot mee te nemen, maar dat is persoonlijk. Ik had achteraf beter een kleinere maat kunnen nemen.

Qua schoonmaak is het wel te doen, alle onderdelen kunnen uit elkaar.
Wij vinden hem in gebruik wel prettig, maar gaan zelf toch meer voor een ander variant uit de webshop zoals de drink in the box of een rvs fles. Maar dat is persoonlijke voorkeur.

Type de code over