Top

Camelbak Eddy glas - purple / pink 700 ml.

  • Camelbak Eddy glas - purple / pink 700 ml.
25,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Camelbak Eddy is een stevige drinkfles die handig is voor naar het werk, onderweg of op vakantie. De fles van glas geeft geen stoffen af en neemt ook geen stoffen op. De beschermende hoes van de Eddy drinkfles is van veilig siliconen. De siliconen hoes zorgt ervoor dat het glas goed beschermd wordt. De dop is van polypropyleen plastic. 

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser. Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen: 24,1 cm.
Inhoud: 600 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (0)
Type de code over