Top

Camelbak Eddy - lime groen 600 ml.

  • Camelbak Eddy - lime groen 600 ml.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
16,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Camelbak Eddy is een stevige drinkfles die handig is voor naar het werk, onderweg of op vakantie. De camelbak drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, Ftalaten vrij en vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje. 

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser. Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen: 24,1 cm.
Inhoud: 600 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Audrey (24-07-2018) rating 5 Met mijn Camelbak drinkflessen ben ik zó blij. Ik heb het iets grotere formaat met een inhoud van 750ml en ik heb er 3 in gebruik: 1 naast mijn bed, 1 in de auto en 1 voor thuis die ik ook in mijn handtas mee neem. Hoewel ze geen geïsoleerde wand hebben, vind ik dat het water er toch wel koel in blijft.
Het drinksysteem is even wennen, maar je wordt het al vlug gewoon. En voor mij persoonlijk zeker ideaal aangezien ik mijn nek na een hernia operatie niet meer volledig achteruit kan buigen. Ik ben grote fan!

Type de code over