Top

Camelbak kinderfles Eddy - watermeloen 400 ml.

  • Camelbak kinderfles Eddy - watermeloen 400 ml.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
16,95
Product is niet op voorraad op dit moment

De Camelbak kinderfles is een stevige drinkfles die handig is voor school, onderweg of op vakantie. De camelbak drinkfles is gemaakt van Tritan. Tritan is BPA-vrij, loodvrij, Ftalaten vrij en vrij van andere nare stoffen. Tritan heeft de eigenschap ijzersterk te zijn en kan tegen een stootje. De Camelbak Eddy kinderfles is ideaal voor elk kind vanaf 3 jaar.

De drinktuit is makkelijk open te klappen met een druk op de knop. Door het rietje in de drinkfles drink je alles eruit. Dit rietje is ook te verwijderen. Je kan uit de drinktuit die zich opent door er op licht te bijten. Dit zorgt ervoor dat het mondstuk zichzelf sluit wanneer je niet drinkt en voorkomt onnodig lekken. Na het drinken klap je de drinktuit naar achteren en is de fles dicht.

Alle onderdelen van de Camelbak mogen in de vaatwasser zodat je ze schoon kan opbergen voor een nieuw avontuur! Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Alle onderdelen van de fles kunnen in de bovenste rek van de vaatwasser. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt.

Afmetingen:  L: 17.5 cm. x D: 7 cm.
Inhoud: 400 ml.
Materiaal: Tritan (drinkfles), polypropyleen (dop), siliconen (tuit)Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Karen (24-07-2018) rating 5 Een fles die je instant vrolijk maakt! De tekeningen zijn mooi vorm gegeven en spreken kinderen (én volwassenen :) ) aan. De fles is heel stevig en kan dus tegen een stootje. Hij is gemakkelijk uitwasbaar en een extra pluspunt is dat hij in de vaatwasser kan. De drinktechniek is even oefenen voor een 2,5 jarige, maar eenmaal hij het doorheeft, is het ook handig dat de fles niet lekt.

Type de code over
Ook leuk!